Deze lente en zomer zien we veel vlechten en getwist haar. Om je kapsel helemaal af te maken, gebruik je de speldjes, elastiekjes en haarbanden uit de Tender-collectie van Zenner. Jij kunt deze collectie winnen.

De cute Tender-collectie staat in het teken van pastel, bloemen en strikjes.Voordat je kans maakt op het Zenner-pakket met alle Tender-accessoires (t.w.v. € 61,50) willen we graag zien hoe jij één van deze trendy zomerlooks namaakt.

Winnen!
Hierboven zie je drie foto's van looks. Kies één van de looks en maak deze zo goed mogelijk na in jouw haar, of als je te kort haar hebt in het haar van een vriendin. Zet je kapsel op de foto en stuur die in via het onderstaande formulier. Laat ook even weten of jij look 1, 2 en 3 hebt nagemaakt en waarom jij het Zenner-pakket wil winnen. Deze prijsvraag loopt tot 17 april 2012. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Op Zenner.nl vind je heel veel inspiratie en how to-filmpjes om je te helpen bij het maken van de looks. Veel succes! Alle accessoires uit de Tender-collectie zijn te koop voor € 2,99 tot € 6,99.