Fan van Twilight? Dan moet je de film Red Riding Hood zien! Net als in Twilight spelen in deze film twee superleuke jongens, waartussen Valerie, het meisje met de rode kap, moet kiezen. Girlz! geeft drie exemplaren van de film weg.

In Red Riding Hood staat Valerie (Amanda Seyfried) voor een lastige keuze. Haar ouders zien haar graag met de rijke Henry (Max Irons), maar Valerie is eigenlijk verliefd op de sombere buitenstaander Peter (Shiloh Fernandez). Wanneer haar oudere zus plotseling gedood blijkt te zijn door een weerwolf, raakt het hele dorp in paniek. Behalve Valerie, want ze heeft een unieke band met het beest. Maar daardoor wordt zij zowel verdachte als prooi! De film Red Riding Hood is een thrillerversie van het originele sprookje Roodkapje en is geregisseerd door de makers van Twilight.

Winnen
Girlz! geeft drie exemplaren weg. Wil jij kans maken? Vul dan het formulier in en vertel ons welk sprookje jij het leukst vindt. Deze prijsvraag loopt tot 8 september 2011. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.