Na het grote succes van de Twilight Saga en The Vampire Diaries is het eindelijk tijd voor een nieuwe verslavende boekenhype: Nachtschade van Andrea Cremer (€16,95). En oei, oei, oei, wat is dit verhaal spannend!

Het boek gaat over de zeventienjarige Calla Thor, een wolvin in een mensenlijk lichaam, die op haar achttiende verjaardag het wijfje zal worden van de aantrekkelijke alfawolf Ren Laroche. Zij aan zij zal ze met hem gaan vechten om hun roedel te leiden en de heilige plaatsen voor de Hoeders te bewaken. Iets waar Calla al heel lang naar uitkijkt, maar plotseling lijkt alles in één klap te veranderen als ze tegen de wolvenwetten in een menselijke jongen redt. Opeens staat haar leven op zijn kop en zal ze moeten kiezen tussen een verboden liefde en haar familie… Waarschuwing: dit boek leg je niet meer weg!

Winnen
Wil jij Nachtschade lezen? Girlz! verloot vijf boeken! Meedoen aan deze winactie? Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot 30 januari 2012, daarna kun je niet meer reageren.