Dat de liefde niet altijd even makkelijk is, bewijst de nieuwe romantische fillm Something Borrowed die vanaf 2 juni in de bioscoop draait. Want wat doe je eigenlijk als je ‘per ongeluk’ het bed induikt met de verloofde van je BFF? Niet echt netjes natuurlijk…

Kiezen tussen liefde en vriendschap? Liever niet, toch? Helaas overkomt het Rachel in de romantische komedie Something Borrowed die vanaf 2 juni in de bioscoop draait. Na een surpriseparty die Rachels bff Darcy voor haar geregeld heeft, belandt Rachel in een dronken bui in bed met Dex. Hij is een oud klasgenootje, maar… ook de verloofde van Darcy! Rachel probeert haar verkeerde daad zo snel mogelijk te vergeten, maar de vraag is of het echt wel een vergissing is. Horen ze ondanks alles gewoon niet bij elkaar?

Benieuwd naar het verhaal van deze film? Girlz! verloot vijf filmeditie-boeken! Winnen? Vul snel je gegevens in en vertel ons waarom je zo graag wil winnen. Deze prijsvraag loopt tot 22 juni 2011, daarna kun je niet meer reageren.