Ken je dat? Je floept er iets uit voordat je erg in hebt… De 16-jarige Noa in het boek Bekentenissen Van Een Flapuit van Renske Derkx weet er alles van. Door haar loslippigheid komt ze vaak in de raarste situaties.

Sommige dingen kun je beter niet zeggen… De 16-jarige Noa in het boek Bekentenissen Van Een Flapuit van Renske Derkx (€12,95) weet er alles van. Omdat ze er vaak van alles uitfloept brengt ze zichzelf in veel lastige situaties. En dat is niet altijd even handig, want vooral in de buurt van haar crush Roger zet ze zichzelf af en toe behoorlijk voor aap. Gelukkig kan Noa hem wel strikken voor een eerste date, maar of dat nou zo goed verloopt… En dan ontmoet ze ook nog eens de charmante Camiel. Voor haar beste vriendin regelt Noa zijn nummer, maar voordat ze doorheeft, maakt ze zelf een afspraakje met hem. Oei, hoe lost ze dat nou op?

Wil jij weten hoe dit grappige verhaal afloopt? Girlz! mag tien boeken weggeven. Winnen? Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot 20 juli 2011, daarna kun je niet meer reageren.

Bekentenissen Van Een Flapuit is natuurlijk ook te koop bij onze vrienden van Ako.nl