Al heel lang ben je naar hem op zoek; jouw wederhelft, jouw soulmate, jouw mr. Perfect. En dan, als je het bijna hebt opgegeven, zie je hem staan. Van achter de bar kijken de twee mooiste ogen je aan en jij kan niet anders dan terugkijken. Als in een roes loop je op hem af en het gesprek dat volgt bevestigt alleen maar wat je al dacht: dit is ‘m! Je wil niets liever dan hem zoenen en leunt over de bar heen. Langzaam komt hij dichterbij. Hij met zijn mooie lippen, mooie neus, mooie lach en………slechte adem! Aahh, dit kan niet waar zijn!

Gelukkig zijn er genoeg manieren om mr. Smell in no time weer om te toveren tot jouw mr. Perfect! Een simpel kauwgompje of pepermuntje bij de hand? Dat is alvast een goed begin, maar voor het betere werk moet je toch echt even achter de bar koekeloeren.

Heb je het idee dat zijn nare luchtje door de alcohol komt? Ga dan met spoed op zoek naar een citroen! Daag je hunk uit een glas vol van het sap te drinken en zeg maar dag tegen de alcohollucht! Heeft zijn adem eerder wat te maken met gekruid eten? Haal dan een pak melk achter de bar vandaan. Eén glaasje doet wonderen! Zie je ook nog wat koffiebonen rondslingeren? Stop deze dan voor de zekerheid in je zak. Even kauwen en een verdwaald naar luchtje is snel verholpen. Zo, nu heb je niks meer te zoeken achter de bar. Behalve dan…….dé kus!