Zin in een romantisch boek dat je niet kunt weg leggen? Check dan De Statistische Waarschijnlijkheid Van Liefde Op Het Eerste Gezicht van Jennifer Smith (€14,95).

Het verhaal gaat over de 17-jarige Hadley die op weg is naar de bruiloft van haar vader in Londen. Helaas mist ze op vier minuten na het vliegtuig en daarom moet ze uren wachten tot de volgende vlucht. Balen, maar dan ontmoet ze in de vertrekhal de Engelse Olivier. Hij is achttien, erg grappig en ook op weg naar Londen. Tot haar verrassing blijkt-ie naast haar in het vliegtuig te zitten en tijdens de zeven uur durende reis bespreken ze de meest uiteenlopende en persoonlijke dingen. Er springt een vonk over, maar voordat Olivier en Hadley telefoonnummers hebben uitgewisseld, raken ze elkaar kwijt in de drukte van Heathrow. Zal Hadley Olivier ooit nog zien? Er volgen 24 bizarre uren…

Wil jij De Statistische Waarschijnlijkheid Van Liefde Op Het Eerste Gezicht checken? Girlz! verloot vijf boeken. Meedoen aan deze winactie? Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot 27 februari 2012, daarna kun je niet meer reageren.