Het verleden kan af en toe best pijnlijk zijn. Sommige mensen stoppen een nare gebeurtenis het liefst zo ver mogelijk weg, andere gaan er op verschillende manieren mee om…

Soms is niet alles wat je hebt meegemaakt even leuk om nog een keer te beleven. Dit geldt zeker voor Berre in het boek Vogel van Enne Koens. Sinds haar ouders gescheiden zijn, heeft ze een heleboel vervelende dingen meegemaakt. Zo moest ze tegen haar wil met haar moeder in een vrouwencommune wonen en kwam ze dankzij haar in contact met geestenbezweerders. Omdat Berre het allemaal niet meer aan kan, besluit ze na haar eindexamens op een klein kamertje in de grote stad te gaan wonen. Het liefst wilt ze haar verleden zo veel mogelijk achter zich laten, maar dan ontmoet ze Lassie die haar veel pijnlijke vragen over het verleden stelt. Langzaam maar zeker realiseert Berre zich dat ze haar verleden niet zomaar van zich af kan schudden… Supermooi boek!

Winnen
Wil jij weten hoe het Berre verder vergaat? Girlz! verloot vijf boeken. Meedoen aan deze winactie? Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot 10 oktober 2011, daarna kun je niet meer reageren.