Zin in een scary moviedate met je bestie of je crush? Let dan even goed op, want de movieΒ 47 Meters Down is superspannend!

Over de film

Sisters Kate en Lisa genieten van een onvergetelijke vakantie in Mexico. Wanneer hen wordt aangeboden om in een kooi witte haaien te bekijken is Kate meteen om, alleen Lisa wordt minder enthousiast van het idee tussen hongerige witte haaien te zwemmen. Met wat moeite weet Kate haar zus over te halen en niet veel later begeven ze zich al op twee uur afstand van de kust, klaar om in de kooi te stappen en oog in oog met de roofdieren te staan. Voor even lijkt het leuk maar de pret is snel over wanneer de kabels van de kooi afbreken en de zussen razendsnel naar de bodem van de oceaan zinken. Op 47 meter diepte moeten ze een plan bedenken om terug bij de boot te komen. Maar de bloeddorstige haaien wijken niet van hun zijde en hun zuurstof begint langzaam op te raken… Spannend!

Winnen?

Wil jij twee kaartjes winnen voor deze film? Vul dan snel het formulier hieronder in! O ja, en één girl maken we ook nog happy met een superhip strandlaken van strandlaken.nl. Must have voor deze zomer!