In het boek Als Ik Blijf draait het leven van de 17-jarige Mia om muziek: ze wil graag naar het conservatorium en haar vriend Adam speelt in een populaire rockband. De toekomst ziet er rooskleurig uit. Ben je benieuwd naar het vervolg? Je maakt kans op Als ik blijf en deel twee: Wacht op mij!

In Als ik blijf krijgt Mia een verschrikkelijk ongeluk. Het vervolg Wacht op mij begint drie jaar hierna. Adam en zijn band zijn inmiddels doorgebroken. Aan de vooravond van hun wereldtournee is Adam in New York, eenzaam en ongelukkig. Sommige mensen denken dat roem alles oplost, maar Adam kan zijn succes niet aan. Om door te kunnen gaan met zijn leven, zal hij eerst zijn verleden moeten accepteren…

Als ik blijf en Wacht op mij van Gayle Forman kosten in de winkel €12,50 en €14,99. Het derde boek Hier was ik verschijnt medio oktober.

Winnen
GIRLZ geeft allebei de boeken 10 keer weg! Vul het formulier in om kans te maken en vertel ook even waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 24 augustus 2015. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.