Girls opgelet! Hunk Liam Hemsworth is binnenkort weer te bewonderen op het grote scherm. Vanaf 19 september draait zijn nieuwste film Paranoia in de Nederlandse bioscoop en wij geven kaarten weg!

Paranoia
In de spannende film Paranoia speelt Liam de slimme jongen Adam Cassidy. Adam is handig met technologie en er staat hem een succesvolle carrière te wachten. Na een mislukte sollicitatie krijgt hij toch een baan aangeboden door Nicholas Wyatt. Hij krijgt een luxe kantoor, appartement en supersnelle auto. Maar het is allemaal te mooi om waar te zijn. Adam wordt namelijk betaald door het bedrijf om als spion binnen te dringen bij de concurrent Jock Goddard. Voor dat Adam het beseft, raakt hij betrokken bij een vies kat-en-muisspel. Hij begint te vrezen voor zijn eigen leven én dat van zijn beeldschone date Emma Jenings.

Winnen
Deze spannende film wil je toch niet missen? Girlz! geeft 5×2 kaarten weg voor deze film! Vul het formulier in om kans te maken en vertel ook even waarom jij wilt winnen. De prijsvraag loopt tot en met 26 september 2013. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.
Β