Vraag jij jezelf ook wel eens af hoe je leven er over zeven of vijf jaar uitziet? Hannah Dunham in de serie Girls op dvd (€24,95) kon vroeger echt niet wachten totdat ze het wist…

Zo droomde ze er altijd al van om eindelijk op zichzelf te gaan wonen, veel avonturen in de big city te beleven en een succesvol schrijfster te worden. Maar nu ze dat leven ongeveer leidt, valt het allemaal een beetje tegen. Nou ja, een beetje? Het is eigenlijk totaal niet wat ze zich er van had voorgesteld. Zo heeft ze nog steeds niks belangrijks geschreven, is ze van de ene op de andere dag helemaal blut als haar ouders de geldkraan dichtdraaien en lukt het in de liefde ook niet echt. Pff… Gelukkig is ze niet de enige waarbij het niet vlekkeloos verloopt, want ook haar beste vriendin Marnie heeft zo haar problemen… Super komische serie waar je direct verslaafd aan raakt!

Winnen
Wil jij Girls hebben op dvd? Girlz! verloot er drie. Meedoen aan deze winactie? Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 3 maart 2013, daarna kun je niet meer reageren.