Girlz! geeft vijf exemplaren van SpangaS Seizoen 3 (deel 2) weg. Deze dvd-box moet je hebben, want dit seizoen is extra spannend omdat het Spangalis College gaat fuseren met het Gradanius!

De ‘Gradanen’ lijken de boel over te nemen. Frank van Hamel raakt er helemaal overspannen van, maar uiteindelijk zorgen alle leerlingen met elkaar voor een mooie verrassing voor Van Hamel. Maar er gebeuren nog veel meer dingen op het Spangalis Collega. Zo richten Samson en Fay een schoolband op en komt er een verdrietig einde aan de vriendschap tussen Tobias en Tessel. Toch is er ook goed nieuws, want Luxor is plotseling heel populair bij de meisjes. Alleen begrijpt hij zelf niet waarom…

Girlz! geeft vijf exemplaren van SpangaS Seizoen 3 (deel 2) weg. Wil jij deze dvd-box winnen? Het enige wat je moet doen is een leuke avatar (plaatje/foto van jouw profiel) uploaden en een reactie hieronder achterlaten. Degene met de leukste avatar wint! Deze prijsvraag loopt tot 31 augustus 2011. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.