Kun jij ook geen genoeg krijgen van Bella, Edward en Jacob? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Girlz! geeft namelijk drie DVD’s van Breaking Dawn pt. 1 weg, en het is ook nog eens de Special Edition!

Bij de Special Edition zitten nog nooit vertoonde extra’s van de hoofdrolspelers in Brussel. Supertof om te zien, en natuurlijk helemaal als je een Twi-Hard bent!

Waar gaat Breaking Dawn pt. 1 ook alweer over?
Breaking Dawn pt. 1 begint met de sprookjesbruiloft van Edward en Bella. Als de bruiloft is afgelopen, gaan Edward en Bella op huwelijksreis. Daar blijkt al snel dat Bella zwanger is, en door de baby verzwakt haar lichaam heel erg. Dan komen ze erachter dat de baby bloed nodig heeft…

Als Bella gaat bevallen verliest ze zoveel bloed dat Edward haar wel moet transformeren. Nadat hij haar zijn gif heeft gegeven, blijft ze dagenlang bewusteloos. Iedereen denkt dat ze is overleden en Jacob is heel kwaad. Hij wil wraak nemen en de baby vermoorden, maar als hij het kindje recht in de ogen kijkt, gebeurt er iets bijzonders.

En dan slaat Bella opeens haar ogen open. Haar bloedrode ogen…

Winnen
Wil jij graag kans maken op Twilight: Breaking Dawn pt. 1 – Special Edition? Vul dan het formulier in en vertel ons waarom jij graag wilt winnen. De actie loopt tot 30 maart en de winnaars krijgen persoonlijk bericht.