Vanaf vandaag speelt de langverwachte film The Hunger Games (met hottie Liam Hemsworth) in de bioscoop. Ben jij nu al fan? Girlz! geeft een speciaal The Hunger Games-pakket weg, met daarin het officiële boek bij de film.

The Hunger Games gaat over de 16-jarige Katniss, die in het land Panem woont. Daar houden ze elk jaar The Hunger Games, waarbij 24 jongeren in een gigantisch arena worden gezet om samen het gevecht tussen leven en dood aan te gaan. Katniss is één van de deelneemsters.

Wist je dat de film The Hunger Games is gebaseerd op het boek De Hongerspelen van schrijfster Suzanne Collins? Ter gelegenheid van de filmrelease is er nu een speciale filmeditie van het boek te koop. Ook is een supergave filmgids verkrijgbaar, die vol staat met coole foto’s van de cast, locaties en sets van The Hunger Games. Daarnaast vind je in dit boek exclusief beeldmateriaal, bijzondere interviews en persoonlijke verhalen.

Winnen
Girlz! geeft vier pakketten weg met daarin het boek en de filmgids. Winnen? Vul het formulier in en vertel waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot 5 april 2012. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.