Vele Selena Gomez-fans zitten er al een tijd op te wachten, maar vandaag is het eindelijk zo ver. Het eerste soloalbum van Selena Gomez is uit. Op Stars Dance staat natuurlijk de hit Come & Get It en haar nieuwe single Slow Down. Hebben? Wij mogen 3 exemplaren weggeven.

Liedjes
De vele dance tracks zorgen ervoor dat de beats uit je boxen knallen! Nummers als Slow Down en Forget Forever zijn echte nummers om helemaal uit je dak te gaan. Het nummer Love Will Remember daarentegen is een mooie balled. Het schijnt trouwens dat het voicemailbericht dat in dit nummer te horen is, van Justin Bieber is!

Tournee
Om haar nieuwe album te promoten gaat miss Gomez op wereldtrounee. Op 3 september komt de zangeres ook naar Nederland om een spetterend optreden te geven. Helaas is dit concert al uitverkocht.

Winnen
Wij mogen 3 cd’s weggeven! Om kans te maken vul je het formulier in en vertel je ons waarom je wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 2 augustus 2013. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.