Tussen het acteren en presenteren door heeft Ferry Doedens zijn nieuwste single Hoger En Verder opgenomen en jij kunt deze winnen!

Hoger en verder
Ferry: ‘Ik ben super blij met het resultaat. Hoger en Verder gaat erover dat je weleens iemand tegenkomt waarvan je zodanig onder de indruk bent dat het je volledig overrompeld. Je wordt meegenomen in de energie die die andere persoon je geeft.’

De clip
De videoclip is opgenomen op verschillende plekken in Rotterdam. Er is gefilmd bij de Euromast en bij het centraal station. Zelfs een metrostation is gebruikt als decor. Ferry is dan ook superblij met het eindresultaat. Bekijk de videoclip hieronder!

Album
De nieuwe single is een voorloper van Ferry’s album die eraan komt. Deze single is superlekker, dus we zijn benieuwd naar de rest van het album!
 

Winnen
Wil jij deze leuke single met de echte handtekening van Ferry Doedens winnen? Girlz! geeft vijf exemplaren weg! Vul het formulier in om kans te maken en vertel ook even waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 1 maart 2013. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.