Whoop whoop, vanaf vandaag ligt het nieuwe spel Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016 voor de Nintendo 3DS in de winkel. Om dat te vieren geven we het spel, een Sonic-amiibo én een New Nintendo 3DS met de verwisselbare cover van Mario weg. Dat wil je winnen!

In Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016 voor de Nintendo 3DS ga je, jawel, naar de Olympische Spelen. Net als de echte Spelen worden die in Rio gehouden, maar dit keer kun jij alle Mario- én Sonic-personages gebruiken om keihard te winnen. Het perfecte spel voor op de achterbank dus! 

Extra leuk: trek je Mii-personage een Sonic-kostuum aan en gebruik de Sonic-amiibo. De vaardigheden van dat kostuum krijgen dan een tijdelijke extra boost! Geldt of course ook voor het Mario-kostuum en de Mario-amiibo.

Winnen
GIRLZ geeft een Nintendo-pakket weg, met daarin een New Nintendo 3DS, een verwisselbare Mario-cover, een Sonic-amiibo en het spel Mario & Sonic op de Olympische Spelen Rio 2016. Wil jij dat winnen? Vul dan het formulier in. Deze actie loopt tot 2 mei. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.