Ga jij dit jaar lekker op vakantie naar een zonnig land, maar heb je nog geen leuke bikini? Girlz! geeft een gave bikini van Beachlife én een fles Supertan weg!

Beachlife
Beachlife heeft een superleuke zomercollectie voor romantische, avontuurlijke of casual meiden. Vrolijke prints en levendige kleuren wisselen elkaar af. Er zijn vijf thema’s en elk thema bestaat uit acht verschillende bovenstukjes en zes verschillende broekjes, die je eindeloos kunt combineren! De collectie is verkrijgbaar van cup A t/m F, met removable pads.

Supertan
Geen saaie aftersunfles, maar een schattige knalroze fles met een leuk printje: dat is Supertan! Na een lange dag op het strand heb je geen vermoeide en droge huid meer door de aftersun Pears and Apples (€20,-). Deze heerlijk verzorgende aftersun ruikt heerlijk en bevat ingrediënten als komkommer, kokos, peer en appel.

Winnen!
Girlz! geeft een pakketten t.w.v. €80,- weg met daarin een leuke bikini van Beachlife (maat M/75B) en Supertan Aftersun. Wil jij winnen? Het enige wat je moet doen is jouw favoriete vakantiefoto opsturen! En natuurlijk even het formulier met je gegevens invullen. Deze prijsvraag loopt tot 20 juli 2011. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Met het versturen van de foto geef je Girlz.nl het recht om de foto te gebruiken voor redactionele doeleinden.