Je armoedige leven opgeven om in een wereld vol glamour te leven. Welke girl wil dat nou niet? Maar voor America Singer betekent dit dat ze haar geheime liefde moet verlaten… In de trilogie van De Selectie lees je hoe het haar vergaat. Benieuwd? Wij mogen twee pakketten weggeven!

Voor vijfendertig meisjes is de selectie dé kans op een beter leven, maar America is minder enthousiast. De girls mogen in een paleis wonen en samen strijden om het hart van prins Maxon. Maar America heeft al een liefde thuis… Tot ze prins Maxon ontmoet. Hij doet haar twijfelen aan alles en ze realiseert zich dat ze haar oude leven eigenlijks niets is vergeleken met het leven dat ze mogelijk zou kunnen leiden. De selectie wordt steeds kleiner en kleiner en America zit er nog stééds bij. Zou ze de liefde van de prins uiteindelijk kunnen winnen en voor hem kiezen?

Winnen
GIRLZ geeft 2x een De Selectie-pakket weg! Vul het formulier in om kans te maken en vertel ook even waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 23 november 2014. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.