Vond je The Fault in our Stars ook zo’n mooie film? Dan is Paper Towns echt iets voor jou. Deze film gaat over Quentin (Nat Wolff) en zijn raadselachtige buurmeisje Margo (Cara Delevingne), die zo dol op mysteries is, dat ze er zelf een is geworden. Wil je dat zien? Doe dan mee aan de actie en win een Paper Towns goodiebag!

Margo neemt Quentin mee op een nachtelijk avontuur, maar verdwijnt dan plotseling. Wat ze achterlaat, zijn een aantal cryptische aanwijzingen die Quentin moet ontcijferen. De zoektocht mondt voor Quentin en zijn gevatte vrienden uit in een bijzonder avontuur dat zowel hilarisch als ontroerend is. Om Margo terug te vinden, moet Quentin ontdekken wat de waarde is van echte vriendschap en ware liefde.

Paper Towns draait vanaf 30 juli in de bioscoop.

Winnen
GIRLZ geeft vijf keer een goedgevulde goodiebag weg met twee vrijkaarten voor de film en meer leuke stuff. Wil je winnen? Vul het formulier in en vertel ook even waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 5 augustus 2015. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.