You’re gonna miss me when I’m gone… Jep, we hebben Anna Kendrick, Rebel Wilson en de rest van de Barden Bellas zeker gemist. Gelukkig kunnen we vanaf 14 mei genieten van de follow-up: Pitch Perfect 2! Jij kunt een vette goodiebag winnen met daarin twee vrijkaarten, een tanktop, selfie stick en soundtrack.

De Bellas willen koste wat het kost weer de nationale titel binnenslepen om hun laatste schooljaar victorious af te sluiten. Maar na een schandaal worden de Bellas geschorst. Om hun eer terug te krijgen, doen de meiden mee met de World Championships of A Cappella in Kopenhagen. Het is voor Becca, Fat Amy en de rest nog best lastig om een balans te vinden tussen zingen en studeren, dus de girls hebben al hun sisterhood power nodig om de titel binnen te slepen. Check voor meer info: PitchPerfect.nl.

Pitch Perfect 2 draait vanaf 14 mei in de bioscoop.

Winnen
GIRLZ geeft 3x een Pitch Perfect 2-goodiebag weg met daarin twee vrijkaarten, een tanktop, selfie stick en soundtrack! Vul het formulier in om kans te maken en vertel ook even waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 14 mei 2015. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.