Knalgroene broeken, blauwe blazers en roze topjes; felle kleurtjes zijn deze zomer helemaal hot! Jouw vrolijke outfit maak je af met bijpassende haaraccessoires van Zenner uit de Cocktail-collectie. Kies bijvoorbeeld voor een gele haarklem of kersenprint haarband.

Met de nieuwe Cocktail-collectie kun je meedoen aan de color blocking trend. Steek bijvoorbeeld een roze strik in je haar, dat perfect past bij jouw blauwe broek en roze blazer. Of combineer een geel vlinderclipje met een felgele maxidress. Met de accessoires van Zenner kun je leuk en eenvoudig jouw look opvrolijken. Check hieronder een stappenplan voor een snelle coupe:

Winnen
Girlz! geeft een Zenner-pakket met daarin alle haaraccessoires van de Cocktail-collectie weg! Wil jij winnen? Maak dan de bovenstaande look na, zet je kapsel op de foto en stuur die in via het onderstaande formulier. Laat ook even weten waarom jij het Zenner-pakket wil winnen. Deze prijsvraag loopt tot 4 mei 2012. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.