Wil je lekker op het strand of in de tuin een leuk boek lezen? Ga dan voor het boek Een Zomer Om Nooit Te Vergeten van Amanda Howells.

De 16-jarige Mia gaat samen met haar ouders naar het vakantiehuis van haar oom en tante. Ze heeft zich al het hele jaar verheugd om samen met haar twee nichtjes lekker vakantie te vieren. Maar Mia ontdekt al snel dat haar nichtjes veranderd zijn. Ze houden zich alleen nog maar bezig met boys, BFF’s en hun uiterlijk. Gelukkig ontmoet ze Simon: een grappige, kunstzinnige en avontuurlijke jongen. Mia en Simon ontmoeten elkaar elke nacht op het strand, maar dan gaat het mis en loopt deze prachtige zomer opeens uit op een nachtmerrie… 

Winnen!
Wil jij ook het zomers gevoel te pakken krijgen? Dat kan, want Girlz! geeft 5x Een Zomer Om Nooit Te Vergeten weg. Vul het formulier in om kans te maken en vertel ons ook wat jouw ultieme zomervakantie was. Vul het formulier in om kans te maken. Deze prijsvraag loopt tot 27 juni 2011. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.