Het Nederlands elftal is door naar de volgende ronde! Om onze jongens tijdens de aankomende wedstrijd extra goed te steunen, geven we een giga Hup Holland Hup-pakket van Essence weg. Het pakket bestaat uit ruim 50 producten, dus jij en je vriendinnen kunnen zich helemaal uitleven!

Go Holland!
De Hup Holland Hup-spulletjes zijn perfect om de jongens in stijl aan te moedigen. Lak je nagels met rode, witte en blauwe nagellak (€1,69 p.st.), tover op je wangen vlaggetjes met de fan pen (€1,99), pimp je haren met WK-strikjes en elastiekjes (€1,59 p.st.) of plak voetbal-nepwimpers (€2,39) op. Er zijn zelfs body tattoos (€1,99), stickers (€1,39) en armbandjes (€1,59) die perfect matchen bij jouw oranje-outfit. Go Holland!

De Hup Holland Hup-collectie is deze maand verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland.

Winnen
Girlz! geeft 1x een complete Hup Holland Hup-display van Essence weg met daarin ruim 50 producten! Vul het formulier in om kans te maken en vertel ook even waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met donderdag 26 juni 2014. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.