Voor je kerstgala wil je er of course op je allerbest uitzien. En je nagels kunnen ook wel een oppimpbeurt voor kerst gebruiken… Met dit make-uptasje van essence (t.w.v. €35,-) komt dat helemaal goed! We geven er nu tien weg en jij kunt er één winnen.

Make-uptasje
Het Eessence make-uptasje bevat echte must-haves waarmee je de coolste effecten op je nagels kunt creëren, zoals de essence nail art hello foils!, waarmee je heel easy een supergave graffityi look op je nagels kunt maken. Of wat dacht je van een paar glow in the dark nagels? Dit kan met de essence GLOW in the night click & go nails. Cool! In het tasje zitten verder nog glitternagellak, lipgloss, oogschaduw, blush en nagelstickers. Jep, met dit pakketje ben jij helemaal klaar voor de feestdagen!

Winnen
GIRLZ geeft 10x een make-uptasje van Essence weg! Vul het formulier in om kans te maken en vertel ook even waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 18 december 2014. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.