Ben jij gek op essence? De eerste 200 girls die in november naar de Get Picture Ready Tour komen, krijgen een gratis essence contouring palette! Daarnaast maak je kans op een photoshoot in CosmoGIRL! en selfie-workshop van Bibi Breijman.

Photoshoot
Droom jij ervan om model te worden? Dan is dit je kans! Maak een selfie in de photobooth tijdens de essence Get Picture Ready Tour en win een modeshoot in CosmoGIRL! Plaats jouw foto op Instagram, tag @cosmogirl_nl en @essence_cosmetics en gebruik de hashtag #getpictureready. Niet gewonnen? Tien andere girls krijgen een selfie-workshop van onze ambassadeur Bibi Breijman.

Waar & wanneer?
– 5 november in Rotterdam, Eendrachtsplein (Pssst… ontmoet op deze dag Bibi Breijman!) Tijd: 11.00 – 19.00 uur
– 12 november in Amsterdam Amsterdam Oostpoort – Waldenlaan 116 & Groningen, winkelcentrum Paddepoel. Tijd: 11.00 – 17.00 uur
– 19 november in Utrecht, winkelcentrum Hoog Catherijne & Eindhoven, winkelcentrum WoensXL. Tijd: 11.00 – 17.00 uur

Markeer deze dagen alvast in je agenda!

Get Picture Ready!
Met de nieuwe make-up van essence ben jij altijd picture ready! In een handomdraai tover je oneffenheden weg. De get picture ready-collectie van essence bestaat uit een concealer, compact poeder, contouring palette en pore refining powder. 

Leer contouren
Ben je nog niet zo handig met contouren? Check dan snel deze video van Bibi, waarin ze precies laat zien hoe jij met de essence make-up een fabulous partylook maakt!

De Get Picture Ready-tour is een samenwerking van CosmoGIRL!, GIRLZ en essence.