Gezond en glad haar, wie wil dat nou niet? De stijltangen van Remington zorgen niet alleen voor stijl haar, maar hebben ook nog eens een speciale coating voor glanzend haar.

In dit seizoen zijn regen, wind en kou dagelijkse kost. Een stijltang is dan zeker geen overbodige luxe. Met de Remington Shine Therapy Straightener en de Keratin Therapy Pro Straightener kun je weer gladde en glanzende lokken krijgen, zonder je haar te beschadigen. In een handomdraai een volledige therapie voor je haar!

Shine Therapy Straightener
Kan jij wel wat glans gebruiken? Dan is deze stijltang iets voor jou. De Shine Therapy Straightener is een stijltang uitgerust met stylingplaten met een oogwaardige keramische coating geΓ―mpregneerd met verzorgende Marokkaanse Arganolie voor extra glans.

Keratin Therapy Pro Straightener
Heb jij vaak last van schade en haarbreuk bij het gebruik van een stijltang? Gebruik dan de Keratin Therapy Pro Straightener. Deze zorgt voor sterker en gezonder haar met dank aan zijn speciale Keratin Ceramic coating.

Winnen?
Zou jij een van deze stijltangen in je bezit willen hebben? Dan heb je geluk, want Girlz! mag nu 3x de Shine Therapy Straightener en 3x de Keratin Therapy Pro Straightener weggeven. Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons waarom jij graag wilt winnen.