Ben jij gek op leuke, schattige spulletjes? Check dan snel de webshop van Penpal Junkie. Hier vind je superveel leuke gifts voor je BFF of voor jezelf natuurlijk. Zo vind je ook deze nagelvijl, handcrème, lipgloss, lenzenhoudertje, kaart en adreslabels. Hebben? Wij geven drie pakketten weg.

Penpal Junkie
Van leuke pennen, briefpapier en ansichtkaarten tot lippenbalsem, maskers en spiegeltjes: bij Penpal Junkie hebben ze alles wat lief en schattig is! Je kunt zelfs leuke goodiebags bestellen in verschillende groottes. En helemaal mooi: als je voor 15.00 uur bestelt, wordt het dezelfde werkdag nog verzonden.

Winnen
GIRLZ geeft 3x een cupcake-pakket weg met daarin nagelvijl, handcrème, lipgloss, lenzenhoudertje, kaart en adreslabels. Kans maken? Ga dan naar Penpal Junkie en beantwoord de volgende vraag: hoeveel verschillende goodiebags zijn er te koop? Vul het formulier in en vertel ook even waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 4 maart 2015. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. De foto is slechts een voorbeeld, de kleur van het pakket kan afwijken.