Ben je de allergrootste fan van Ruud Feltkamp en kijk je elke avond GTST om Ferry Doedens te bewonderen? Goed nieuws, want jij kunt de boys ontmoeten! We geven namelijk 2×2 kaarten weg voor de Ruud & Ferry Fandag op 16 juni in Duinrell plús een speeddate met de acteurs.

Fandag
Op 16 juni nodigen Ruud en Ferry hun fans uit op Attractiepark Duinrell voor de allereerste Ruud & Ferry Fandag. Om 13.00 uur begint het programma en krijg je de kans om de mannen beter te leren kennen. Je kunt ze het hemd van het lijf vragen tijdens het grote Ruud & Ferry interview. Ook worden er exclusieve beelden vertoond uit hun dagelijks leven, treedt Ferry op en maakt Ruud er een knallend feest van achter de draaitafel. Aan het einde van de fandag mag je op de foto met de jongens en krijg je een exclusieve en gesigneerde poster mee naar huis!


Kaarten
Kaarten zijn te koop via Ruudfeltkamp.nl/fandag, Ferry-doedens.nl/fandag of Bitsagency.nl/fandag. Een kaart kost €20,- pp, inclusief toegang tot Duinrell Attractiepark. Let op! Speeddate niet inbegrepen.

Winnen
Girlz! mag 2 x 2 vriendinnen blij maken met een toegangskaart en speeddate. Winnen? Vul het formulier in om kans te maken en vertel ook waarom jij zo’n fan van de boys bent. Deze prijsvraag loopt tot en met 6 juni 2013. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.