Wil je je haar helemaal steil hebben, maar weet je niet goed wat je hier het beste voor kan gebruiken? De professionele ISO stijltang by John Beerens maakt je haar heel snel steil. Ben je klaar met steilen? Dan berg je de stijltang op in de Hot Iron Holster. Superhandig! Wij geven een ISO stijltang en een Hot Iron Holster (t.w.v. €141,95) weg!

ISO stijltang by John Beerens (€119,-)
Met deze leuke stijltang kan je je haar perfect steil maken, maar grove krullen lukken ook heel goed. Zit je in tijdnood? No worries, want ook dan kan je snel een mooie look maken. De stijltang is namelijk in 8 seconden opgewarmd en door de titaniumplaten gaat het steilen van je haar nog sneller dan met keramische platen. Ook gaan titaniumplaten heel lang mee, dus je hoeft niet bang te zijn dat je over een halfjaar een nieuw exemplaar moet kopen.

Hot Iron Holster (€22,95)
Als je je haar aan het steilen bent, is het ook handig om een plek te hebben waar je je hete stijltang kan laten rusten. Hier is de Hot Iron Holster perfect voor! Deze holster is van hittebestendige siliconen gemaakt, waardoor je de hete tang hier gerust in kan zetten. Hang het bijvoorbeeld aan je wasbak om het steilen voor jou makkelijker te maken of om het te laten afkoelen als je klaar bent. Zo hoef je niet bang te zijn dat je je bureau verbrandt!

De beautywebshop JohnBeerens.com is van John Beerens. Hij is een pro op het gebied van haar en beauty, is kapper van meerdere BN’ers en is regelmatig in bladen en op tv te zien. In de webshop zijn veel producten te vinden, zo ook de stijltang en de Hot Iron Holster.

Winnen
Girlz! geeft 1 ISO stijltang en Hot Iron Holster weg! Vul het formulier in om kans te maken en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 6 mei 2013, daarna kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.