Ben jij dol op beauty? En kun je nooit kiezen welke producten je nu weer wilt kopen? Dan is de Beautybox vol luxe producten echt iets voor jou. En het leuke is: je kunt β€˜m nu winnen!

Wat is het?
De Beautybox wordt elke maand opnieuw samengesteld. Om er zeker van te zijn dat jij de beste deal krijgt, denken verschillende beautyexperts, beautyjournalisten en andere beautypassionista’s mee over wat jij echt niet mag missen. Hierdoor krijg je altijd een box vol met luxe producten: van prachtige high-end merken en niche brands, tot de nieuwste ontdekkingen. Een box die je echt niet mag missen, dus!

Om het extra leuk te maken, kost de Beautybox maar 14,95 euro en heeft de inhoud altijd een gemiddelde waarde van 60 euro.

Winnen
Jij en je vriendin kunnen deze Beautybox met make-up en verzorgingsproducten winnen. Ga naar www.facebook.com/beautyboxNL en like de pagina. Vertel op deze pagina onder de speciale Beautybox & Girlz afbeelding waarom jullie allebei supergraag een Beautybox willen winnen. Vergeet niet hierbij je bestie te taggen! In totaal worden er zes beautyboxen weggegeven.