Honor, het jongere zusje van telefoonmerk Huawei heeft iets nieuws: de Honor 8. Dit prachtige en spiksplinternieuwe toestel is superhandig voor jonge meiden. En GIRLZ geeft twee exemplaren weg! Een voor jou en een voor je bestie. Dat wil je, toch?

Even testen
Honor was zo lief om ons al even te laten oefenen met de phone en dat was niet verkeerd! Het toestel is mooi, makkelijk te bedienen, heeft een supergoede camera en een vingerafdruksensor om je favo apps supersnel te openen. En dan heeft de Honor 8 nog een leuk extraatje. Als je voor je gaat slapen nog even wilt appen of filmpjes kijkt, zendt je telefoon normaal blauw licht uit. Dat is niet zo handig, want van blauw licht word je juist hartstikke wakker. De Honor 8 filtert dit licht daarom automatisch weg, waardoor je makkelijker slaapt. Toegegeven, wij dachten ook dat dit niet al te best zou werken, maar na een avondje proberen vielen we allemaal veel makkelijker in slaap. Aanradertje dus voor girls die graag ’s avonds appen met hun besties. Wie niet, toch?

Winnen
Wil je deze telefoons winnen voor jezelf en je BFF? Vul dan het formulier in en vertel ons waarom juist jullie een nieuwe telefoon kunnen gebruiken. Deze actie loopt tot 10 januari. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Meer info over Honor plus exclusieve deals vind je in de officiΓ«le onlinewinkel www.vmall.eu/nl/Β