Wil jij de film Vampire Academy checken in de bioscoop? Girlz! mag drie goodiebags verloten met daarin het boek en filmkaartjes (twee per persoon). Maar dat is nog niet alles, want we verloten, naast de goodiebag, aan één lucky girl ook nog een Rimmel Beauty Workshop voor jou en vijf vriendinnen thuis! Hoe cool is dat?

In de komedie Vampire Academy zijn de twee girls Rose en Lissa niet alleen bff's, maar Rose wordt ook opgeleid tot Lissa's beschermer. Niet zonder reden, want Lissa is prinses en troonopvolger van de Moroi (vreedzame, sterfelijke vampiers). Rose traint er graag hard voor, ook omdat ze extra vechtlessen krijgt van de knappe Dimitri voor wie ze wat voelt. Ze zal iedere les nodig hebben, want de Strigoi, onsterfelijke, evil vampiers, zullen er alles aan doen om Lissa het leven onmogelijk maken. Alsof het leven op school nog niet ingewikkeld genoeg is… Vampire Academy is sinds 20 februari in de bioscoop te zien.

Winnen
Girlz! geeft 3x een goodiebag weg met daarin het boek en 2x filmkaartjes. Daarnaast verloten we aan één lucky girl een Rimmel Beauty Workshop voor jou en vijf vriendinnen thuis! In deze workshop leer je onder leiding van de professionele make-up artist van Rimmel@home samen met je vriendinnen alles over beauty en hoe jij de ultieme London Look creëert. Kijk voor meer info op: Rimmelathome.nl. Vul het formulier in om kans te maken en vertel ook even waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 2 april 2014. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.