Nu het herfst is (en alweer bijna winter…), is het superfijn om soms even terug te kunnen dromen naar een warm vakantieland. Jij in je ligstoel op het strand, een mocktail in je hand… De nieuwe editie van Vogue brengt je dit gevoel. We like! GIRLZ mag 6 pakketjes weggeven en jij kunt er één winnen.

De nieuwe Vogue collectie heet ‘Vogue Tweet Tweet’ en bestaat uit een deodorant, douchegel en parfum. De deo laat geen witte strepen achter en zorgt voor een heerlijk en fris gevoel. De douchegel werkt verzorgend en geeft je een supersmooth babyhuidje. Het parfum heeft de lekkere geur van tropisch fruit en felgekleurde bloemen en geeft je een instant energy boost. Beter kan je je dag niet beginnen, toch?  

Winnen
GIRLZ geeft 6x een Vogue Girl Tweet Tweet-set met daarin een deodorant, douchegel en parfum weg! Vul het formulier in om kans te maken en vertel ook even waarom jij wilt winnen. De prijsvraag loopt tot en met 14 oktober 2014. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.