Luce en Daniël…. Door de eeuwen heen lukt het de tortelduifjes in de Fallen-boekenserie van Lauren Kate maar niet om lang bij elkaar te blijven.

In elk leven overlijdt de sterfelijke Luce rond haar zeventiende verjaardag en Daniël, een gevallen engel, blijft elke keer verscheurd achter. Gelukkig wordt Luce steeds opnieuw geboren en lukt het haar en Daniël om elkaar in elk leven op een of andere manier weer te vinden. In het nieuwe deel Fallen in Love (€15) kun je eindelijk lezen hoe het met ze verder gaat. En niet alleen zij zijn stapelverliefd, want ook Miles en Shelby beginnen wat voor elkaar te voelen en Roland en Ariane blikken ondertussen op Valentijnsdag terug op hun grote liefdes. Let op: de filmrechten voor dit boek zijn al verkocht, dus ga snel het boek lezen voordat je hem opeens in de bios voorbij ziet komen!

Wil jij Fallen in Love lezen? Girlz! verloot vijf boeken. Meedoen aan deze winactie? Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot 27 april 2012, daarna kun je niet meer reageren.

Je kunt Fallen in love ook bestellen bij AKO voor € 15,95.