Zin in een leuk uitje met je BFF’s? Ga gezellig op vrijdag 15 mei naar Pitch Perfect 2 tijdens een Girls Only-avond in JT Bioscopen. Tijdens deze avond krijg je een hapje, een drankje en een leuk cadeautje! GIRLZ geeft 5x 2 vrijkaarten weg voor deze Girls Only-avond.

De Barden Bellas zijn terug!Β Dit keer doen de meiden mee met een internationale zangwedstrijd in Europa. Er heeft nog nooit een Amerikaanse groep gewonnen en daar willen Beca en de rest natuurlijk verandering in brengen. Ze moeten het opnemen tegen een Duitse groep die onverslaanbaar lijkt, maar als de Bellas eenmaal op dreef zijn, zijn ze niet meer te stoppen!

Pitch Perfect 2 draait vanaf 14 mei 2015 in de bioscoop. Wil je naar de Girls Only-avond op 15 mei? Check voor meer info: www.jt.nl

Winnen
GIRLZ geeft 5x 2 vrijkaarten van Pitch Perfect 2 voor een Girls Only-avond op 15 mei weg in een JT bioscoop naar keuze! Vul het formulier in om kans te maken en vertel ook even waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 7 mei 2015. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.