In het boek Bonustrack wordt Audrey op een wel heel bijzondere manier bekend… Wil je weten hoe? Check het boek Bonustrack van Robin Benway! Wij geven vijf exemplaren weg.

Audrey is zestien en leidt het leven van een gewone tiener. Tenminste… totdat ze het uitmaakt met Evan, haar vriendje en zanger in een onbekend bandje. Nog diezelfde dag schrijft hij een nummer over hun verbroken relatie. Het heet 'Audrey, wacht!' en wordt een doorslaand succes. Het lied staat in korte tijd op nummer één in de hitparade en niet alleen Evan, maar ook Audrey wordt in één klap beroemd. Journalisten willen een interview, fotografen en fans achtervolgen haar en ook op internet is ze niet meer veilig. Audrey doet haar uiterste best haar leven op school zo normaal mogelijk te laten verlopen, maar dat blijkt onmogelijk. Gelukkig is haar beste vriendin Victoria in al deze hysterie een rots in de branding. En ook James, met wie ze in een ijszaak werkt, trekt zich niets aan van haar plotselinge populariteit. Maar dan maakt Audrey een aantal verkeerde beslissingen en wordt de situatie er niet beter op…

Wil je het boek vandaag nog in huis hebben? Voor €7,50 kun je het boek bestellen op AKO.nl.

Winnen
Wil jij Bonustrack lezen? Wij mogen vijf boeken weggeven! Meedoen aan deze winactie? Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 3 maart 2013, daarna kun je niet meer reageren.