Ben jij ook fan van bovennatuurlijke dingen en magie? Dan moet je zeker het boek Het Heksenalfabet van Caitlin Kittredge (€16,95) lezen.

Het verhaal gaat namelijk over de bijna zestienjarige Aoife Grayson die in het oude magische stadje Lovecraft woont. Magie is daar verboden en als je het wel gebruikt, riskeer je een hoge straf, oftewel: de brandstapel. Omdat iedereen in Aoife's familie als gevolg van het necrovirus doordraait zodra ze zestien worden, houdt Aoife haar hart vast met haar aankomende verjaardag. Volgens de Proctors, de leiders van Lovecraft, wordt het virus veroorzaakt door het geheime gebruik van magie, maar is dat echt zo? Op een dag krijgt Aoife een brief van haar oudere broer dat ze zichzelf maar op één manier kan redden: ze moet het Heksenalfabet vinden… Spannend van begin tot het eind!

Wil jij Heksenalfabet lezen? Girlz! verloot vijf boeken. Meedoen aan deze winactie? Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot 27 april 2012, daarna kun je niet meer reageren.

Je kunt Het Heksenalfabet ook bestellen bij AKO voor € 16,95.