Fan van The Hunger Games? Check dan snel het boek Lef van Jeanne Ryan! Het verhaal gaat over Vey. Ze is uitverkoren om mee te spelen in Nerve, een anoniem spel dat live online wordt uitgezonden en waarbij alles draait om durven en je grenzen verleggen. Wij geven 3 exemplaren van Lef weg!

Het is eng om te merken hoe goed de spelmakers Vey kennen. Zo wordt ze met prijzen verleid die van haar persoonlijke internetpagina zijn gehaald en wordt ze gekoppeld in een team met de perfecte jongen, de woest aantrekkelijke Ian. In het begin is alles nog geweldig. Vey en Ian krijgen veel fans die hen aanmoedigen om steeds risicovollere uitdagingen aan te gaan waarbij veel te winnen valt. Maar dan krijgt het spel een onaangename wending; Vey en Ian spelen alles of niets en moeten zelfs hun eigen leven op het spel zetten… Hoe zal het aflopen?

Kun je niet wachten? Het boek Lef is voor €18,99 te koop op ako.nl.

Winnen
Wil jij Lef lezen? Girlz! verloot 3 boeken. Meedoen aan deze winactie? Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 23 juni 2013, daarna kun je niet meer reageren.