Wat als je beste vriend of vriendin een moordenaar blijkt te zijn? Het is een heftige vraag, maar de 14-jarige Milo in het boek Moordvrienden van Natasza Tardio (€16,95) wordt er mee geconfronteerd.

Op een dag ziet hij zijn best friend Finn namelijk een leraar en drie leerlingen doodschieten. Vervolgens pleegt hij zelfmoord, maar voordat Milo het weet, is hij degene die wordt opgepakt. Totaal in shock probeert hij te begrijpen wat er allemaal gebeurd is en dan wordt er duidelijk dat de politie hem verdenkt van medeplichtigheid. Langzaam maar zeker komen er gruwelijke feiten naar boven. Zo zou Finn ook verantwoordelijk zijn geweest voor de moord op een 5-jarig jongetje. Hoe kan het dat Milo dat nooit heeft geweten? En welke feiten worden er voor iedereen achter gehouden? Superspannend boek!

Winnen
Wil jij Moordvrienden lezen? Girlz! verloot vijf boeken. Meedoen aan deze winactie? Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot 29 maart 2012, daarna kun je niet meer reageren.