Wat zou jij doen als je oudere broer of zus overlijdt? Het is een vraag die voor de 17-jarige Jim Morrison in het boek Niets Meer Te Verliezen erg toepasselijk is…

Jim Morrison in het boek Niets Meer Te Verliezen van Steven Hayward (€15,95) slijt zijn dagen met het kijken naar oude films, het ontlopen van de gymlessen op school en het eten van bananen. Op een dag komt zijn oudere broer Mike tijdens een explosie in de bibliotheek om het leven en Jims ouders verkeren in shock. Terwijl zijn vader op zoek gaat naar de oorzaak van de explosie, lukt het zijn moeder ondertussen niet meer om voor zijn jongste broertje te zorgen. Heel erg natuurlijk en voordat-ie weet zit Jim elke middag tussen de andere wachtende moeders op de kleuterschool en voert hij gesprekken over borstvoeding en pindakaasallergie. Kan het leven nog gekker?

Winnen
Wil jij dit mooie boek lezen? Girlz! verloot er vijf! Meedoen aan deze winactie? Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot 2 januari 2012, daarna kun je niet meer reageren.