Naaktfoto’s van jezelf die uitlekken en vervolgens gechanteerd worden. Het overkomt Coco nadat ze gechat heeft met haar vriendje. Nieuwsgierig geworden? GIRLZ geeft drie exemplaren van het boek Onder Mijn Huid weg!

Coco is smoorverliefd op Nick, maar volgens haar beste vriendin Eileen is hij een player. Daarom houdt Coco het voor zich wanneer ze een relatie met hem krijgt. Als hij ‘safe seks’ via de webcam voorstelt, gaat ze daar aarzelend op in. Wanneer Nick de screenshots aan zijn vrienden laat zien, is Coco woedend en maakt ze het uit. Dan krijgt ze via een anonieme afzender een naaktfoto van zichzelf toegestuurd. Als ze niet binnen 24 uur een nieuwe stuurt, gaat haar foto viraal. Nick zegt nergens vanaf te weten. Maar wie zit er dan achter het dreigement? Niet lang daarna ontspoort Coco’s leven compleet…

Onder mijn huid van Marlies Slegers is te koop voor €14,99.

Winnen
GIRLZ geeft 3x het boek Onder Mijn Huid weg! Vul het formulier in om kans te maken en vertel ook even waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 29 juni 2015. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.