Zin in je vakantie? Elaine in het boek Vals Beschuldigd van Simone de Jong (€13,95) juicht niet met je mee als ze hoort dat ze met haar ouders naar een saaie camping in Frankrijk gaat…

Elaine heeft echt geen zin in haar zomervakantie, maar tot haar verbazing wordt het de leukste vakantie ooit. Zo wordt ze vrienden met een hecht groepje Nederlandse jongeren en ontmoet ze ook nog eens de knappe Bart. Hij komt uit dezelfde stad als zij en al snel worden ze verliefd. Elaine ziet het helemaal zitten: dit wordt echt meer dan een vakantieliefde. Maar dan wordt Bart op de laatste dag dood in de rivier gevonden. Elaine is ontroostbaar en houdt thuis in Nederland contact met haar andere vakantievrienden. De doodsoorzaak is nog steeds een raadsel, maar hoe meer ze het er over hebben, hoe meer roddels en leugens er over Elaine op internet verschijnen. Wie zou haar leven zo willen verwoesten?

Winnen
Wil jij Vals Beschuldigd lezen? Girlz! verloot vijf boeken! Meedoen aan deze winactie? Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot 25 juni 2012, daarna kun je niet meer reageren.