Naar die Engelse les gaan is geen straf meer als jij dit supervette Douwe Bob-woordenboek mee kunt nemen! Douwe Bob mocht samen met Prisma een woordenboek vullen. Hij heeft zelf de cover ontworpen, en songteksten, schrijftips en een woordenboekspel toegevoegd.

Het speciale Douwe Bob woordenboek ligt in de winkels en is te koop via AKO.nl voor maar €9,99. Heb je nog meer woordenboeken nodig, omdat je volgend schooljaar met Duits of Frans begint? Check dan het Prisma Starterspakket met daarin 5 pocketwoordenboeken, waaronder het Douwe Bob woordenboek. Te koop voor €49,95 in de winkels en via AKO.nl.

Wist je dat je een exclusief optreden van Douwe Bob bij jou op school kunt winnen? Check Prisma.nl/douwebob en maak kans op deze prijs.

Winnen
Girlz! geeft 2 speciale woordenboek-boxen weg! Pakket 1 bestaat uit een Nederlands, Duits-Nederlands, Nederlands-Duits, Engels-Nederlands en het Douwe Bob woordenboek. Pakket 2 bestaat uit Nederlands, Frans-Nederlands, Nederlands-Frans, Engels en het Douwe Bob woordenboek. Winnen? Vul het formulier in om kans te maken en vertel ook even waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 13 augustus. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.