Ken je de boekenserie Het Huis van de Nacht van schrijvers P.C. en Kristin Cast al? Deze boekenreeks gaat over Zoey, die op een speciale school voor vampieren zit, genaamd het Huis van de Nacht. Girlz! geeft een Het Huis van de Nacht-pakket weg met daarin het allernieuwste deel!

Het Huis van de Nacht
Zoey maakt veel mee sinds ze in Het Huis van de Nacht woont. Zo wordt ze leider van de Duistere Dochters, de hoogste elite in het Huis. En dreigt haar beste vriendin, Stevie, te veranderen in een demon. Als dat nog niet alles is, loopt het leven van iedereen in gevaar wanneer er een eeuwenoud kwaad ontwaakt.

Verbrand
Na alles wat Zoey heeft meegemaakt nemen haar krachten in het nieuwste en zevende deel Verbrand, snel af en belandt ze in het hiernamaals. Haar soulmate Stark is de enige persoon die haar kan bereiken, hij weet alleen niet hoe. Beste vriendin Stevie weet dat wel en kan Zoey redden, maar of ze dat zal doen..? Verbrand is nu te koop voor €17,95 bij Ako.nl.

Winnen
Girlz! geeft 5x Het Huis van de Nacht-pakket weg, met daarin de omnibus van deel 3 & 4 (nieuw als bundel verschenen en te koop voor €15,- bij Ako.nl) en het nieuwste deel Verbrand. Wil jij kans maken? Vul het formulier in om kans te maken en vertel waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 12 juni 2012. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.