Op 23 november is het 1D Day! De jongens zullen dan zeven uur lang te zien zijn via een livestream. Girlz! geeft 25x 2 kaarten weg voor de 1D Day Watch Party! Samen met honderden andere fans kun je in de grootste bioscoopzaal van de Benelux kijken naar de 1D Day livestream.

1D Day
Op 23 november zullen de jongens zeven uur lang te zien zijn via een livestream die ze vanuit Los Angeles gaan uitzenden. Er zullen bekende gasten langskomen, bijzondere filmpjes te zien zijn en ook een aantal Nederlandse fans is te zien in de uitzending! Kijk voor meer info op 1DDay.com.

1D Day Watch Party
Tijdens de 1D Day Watch Party kun je in de grootste bioscoopzaal van de Benulex kijken naar de 1D Day livestream. Het wordt een geweldig feest, want je kunt meezingen met de 1D-karaoke en een Nederlandse boyband treedt als verrassing op! Helemaal leuk: je kunt een persoonlijk berichtje achterlaten die later persoonlijk wordt overhandigd aan de band.

De 1D Day Watch Party vindt plaats op 23 november om 18.30 uur in de Cinemec in Ede.

Winnen
Girlz! geeft 25×2 kaarten weg! Vul het formulier in om kans te maken en vertel ook even waarom jij wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot en met 20 november 2013. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.