Altijd al eens een keer bij een echte première aanwezig willen zijn? En wil jij als eerste cutie Liam Hemsworth op het grote doek zien in de nieuwe film Love and Honor? Dan is dit je kans! Voor de voorpremière geven wij kaarten weg.

Deze movie gaat over de jonge soldaat Dalton die tijdens zijn verblijf aan het front in Vietnam een brief krijgt van zijn vriendin Jane waarin zij het uitmaakt. Dalton wil zo snel mogelijk naar huis om Jane weer voor zich te winnen. De knappe vriend van Dalton, Mickey (Liam Hemsworth) heeft ook wel zin in een trip en gaat mee naar Amerika. Wanneer Dalton Jane smeekt om weer zijn vriendin te worden, wordt Mickey verliefd op de superknappe Candace. Het is alleen geen goede timing om in love te raken, de jongens moeten een week later alweer terug naar Vietnam om oorlog te voeren. Love and Honor draait vanaf 4 juli in de bioscoop.

Winnen
Girlz! geeft 10×2 kaarten weg voor de speciale voorpremière op zondag 30 juni weg! Je kunt je opgeven voor de première in Pathé de Kuip in Rotterdam (10.30 uur) of in Pathé Arena in Amsterdam (10.00 uur). Vul het formulier in om kans te maken, vertel waarom jij wilt winnen en geef ook aan of je naar de Kuip of de Arena wilt. Deze prijsvraag loopt tot en met 24 juni 2013. Na die tijd kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.