De 11de editie van Halloween Fright Nights wordt echt huiveringwekkend. In de Haunted Houses, Scarezones en Horrorshows kom je oog in oog te staan met jouw grootste angsten. Brand, ontvoering of een vliegtuigcrash. Durf jij het aan?

Dit wordt echt de meest freaky Halloween ever. Eddie de Clown wordt op dit moment behandeld voor zijn psychische problemen, maar Walibi garandeert  dat hij met Halloween zeker van de partij is. En jij misschien ook, want Girlz! geeft 5×2 kaarten voor Halloween Fright Nights in Walibi Holland weg!
 
Daarnaast krijgt één ultieme daredevil de eer om op vrijdag 14 oktober logeren in het ijzingwekkende Scare Camp van Professor Mortis. We kunnen alvast verklappen dat je een bloedstollende nachtelijke rit in de Goliath mag maken. Over de rest van het programma is Professor Mortis onheilspellend stil.
 
Dare to win? Vertel ons waarom jij als daredevil deze prijs moet winnen. Vergeet niet je gegevens in te vullen om kans te maken op 5×2 tickets of de overnachting in het Scare Camp. Deze prijsvraag loopt tot en met 5 oktober 2011, daarna kun je niet meer reageren. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Halloween Fright Nights zijn elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 14 tot en met 30 oktober 2011 van 18.00 tot 22.00. Let op: Halloween Fright Nights zijn eng, voor sommigen onder de 16 jaar misschien té eng. Meer informatie www.frightnights.nl.