Lekker griezelen in Avonturenpark Hellendoorn van 15 tot en met 30 oktober. In deze twee weken is het pretpark omgetoverd tot een griezelfestijn vol griezelige figuren en heksen. Schrik niet, want in alle hoeken en gaten verstoppen de heksen zich. Freaky!

Ga hiernaartoe met je beste vriendin of vriendje en je zult niet meer bijkomen van het lachen! Verken Huyze Griezelstein, maar pas op voor de monsters en zombies die je achterna zullen zitten. Of ga het Rioolrat in waar heksen en de ratten de achtbaan over hebben genomen. Durf jij het aan? Op 22 en 29 oktober is het park extra lang open zodat je in het pikkedonker kunt griezelen. Spannend! Deze speciale avonden worden afgesloten met een gave vuurwerkshow om 20.45 uur.

Winnen
Wil jij hier ook met je beste vriendin, je zus of je vriendje bij zijn? Girlz! mag 4 x een set kaarten weggeven. Vul snel je gegevens in op het contactformulier en vertel ons ook waarom jij graag wilt winnen. Deze prijsvraag loopt tot 29 september, daarna kun je niet meer meedoen.